Fiets reparatie & onderhoud

Fiets reparatie & Onderhoud

Voor alle fietsen

Wij voeren allerlei fietsreparaties en onderhoud uit. Reparaties voor elektrische (E-bike) fietsen, stadsfietsen of racefietsen en mountainbikes.

VanMoof Certified Workshop
Een Certified Workshop is een onafhankelijke fietsenmaker die is gecertificeerd en getraind door VanMoof om onderhoud en reparaties uit te kunnen voeren aan VanMoof fietsen. Dit betekent dat je bijna dezelfde VanMoof service krijgt als in onze Brand Store.

Snel, vakkundig en betrouwbaar!

Onze Werkplaats

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over een ruim uitgeruste werkplaats om de juiste fietsreparatie en/of fietsonderhoud uit te voeren.

De fietsreparatie worden zorgvuldig uitgevoerd voor een eerlijke en transparante prijs. Met de blijvende innoverende fietsen en de traditionele fietsen, ontwikkelen wij continu onze vakkundigheid en deskundigheid.

Heb jij een lekke band, gebroken ketting of een slinger in je wiel? Voel je vooral vrij om langs te komen, dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Afspraak maken voor fiets reparatie of onderhoud?

Tevens Bakfiets onderhoud & reparatie

Urban Arrow, Soci Bike, bakfiets.nl, Babboe of ieder ander merk bakfiets

Bakfiets onderhoud

Officieel dealer & servicepunt alle merken

Vele fietsenmakers kunnen vanwege ruimtegebrek geen reparatie aanbieden voor een bakfiets. Vanwege onze brede ingang en ruimte kan jij bij ons wel terecht voor bakfiets reparaties. Wij werken met originele onderdelen van o.a. Urban Arrow, Soci Bike, bakfiets.nl en Babboe bakfietsen.

Tevens verhuur van de Urban Arrow bakfiets.