TENWAYS CGO600 Pro

100 km
360 Wh
los
auto
25 km
Verkrijgbaar v/a: € 1799

De hoogwaardige e-bike waarmee je de toon zet

Ontdek de Tenways CGO600 Pro: de ultieme e-bike die alles biedt wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse ritjes. Deze moderne e-bike weegt slechts 16kg en is voorzien van een uitneembare accu, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is en je zorgeloos kunt genieten van jouw rit.

Indrukwekkende specificaties

Het aluminium frame van de Tenways CGO600 Pro is niet alleen licht, maar ook stevig en duurzaam. Met de e krachtige Mivice M070 achterwielmotor rijd je soepel en comfortabel, zonder enige moeite te hoeven doen. Bovendien is deze e-bike uitgerust met hydraulische schijfremmen voor veiligheid en controle, zodat je altijd met vertrouwen de weg op kunt gaan. Met de riemaandrijving van de Tenways CGO600 Pro geniet je van een onderhoudsvriendelijke en duurzame fietservaring. De Gates Carbon Belt zorgt voor een soepele en stille rit, zonder de noodzaak van regelmatig onderhoud. Dankzij de ingebouwde krachtsensor en de 360Wh accu ben je verzekerd van een lange en comfortabele rit, waarbij je afstanden kunt afleggen tot wel 100 km.

Een echte blikvanger

Het stijlvolle en sportieve design van de Tenways CGO600 Pro maakt deze e-bike een echte blikvanger. Het slanke frame met de ingebouwde accu en weggewerkte kabels geeft de fiets een minimalistische uitstraling wat zorgt voor extra comfort en gemak tijdens het rijden. Het display biedt alle nodige informatie tijdens jouw rit en is gemakkelijk af te lezen. Met de Tenways App houd je alle belangrijke statistieken van jouw rit bij, zoals de afgelegde afstand, gemiddelde snelheid en ritduur. Ook kun je direct zien hoe vol de batterij nog is, zodat je altijd op tijd weet wanneer je de accu moet opladen. De app is beschikbaar in zowel de App Store als de Google Play Store.

Dus ben jij op zoek naar een e-bike voor korte en middellange afstanden? Dan is de Tenways CGO600 de ideale keuze. Met de sterke prestaties van het Mivice motor, de riemaandrijving en het minimalistische design, zul je zeker de show stelen op de straten!

Kleuren: Avocado Green, Midnight Black, Sky Blue en Pebble Grey
Maten: M, L & XL

Krachtsensor
Met de precisie-krachtsensoren zet je elke beweging om in motorkracht, op een soepele en natuurlijke manier. Hierdoor rijd je met alle gemak over hellingen en sprint je lekker snel weg bij het stoplicht.

Lichtgewicht
Veel e-bikes zijn zwaar. Loodzwaar. Het lichte gewicht van de CGO600 Pro zorgt ervoor dat je veel gemakkelijker kunt sturen en rijden. Lichter gewicht betekent ook dat de accu minder hard hoeft te werken – meer bereik dus. En als je een keer met een lege accu zit, hoef je niet al dat gewicht mee te tornen

16 kg lichtgewicht
Tot 100 km bereik
Sportieve houding
Achternaafmotor
Magnetische krachtsensor
Uitneembare accu

Meer afbeeldingen

Bekijk deze ook eens